Проекти

Буллитт Инженеринг АД представя своите ключови проекти, демонстриращи нашите способности и иновации в индустриалното оборудване и инженерни решения. Тук ще откриете кратко описание на всяко от тях, с възможност за повече информация и детайли.

нашите проекти

Проекти с доказана ефективност и надеждност

Буллитт Инженеринг АД има дългогодишен опит в разработката на индустриално оборудване и инженерни решения за различни сектори. В тази секция ще намерите информация за някои от най-значимите ни проекти, реализирани за наши клиенти. От роботизирани заваръчни клетки до високоефективни кранове, ние предлагаме иновативни и надеждни решения, които отговарят на най-високите стандарти.

  • Клетка за роботизирано заваряване

    Буллитт Инженеринг АД разработи роботизирана клетка за заваряване, предназначена за индустриални приложения и автоматизация на производствените процеси. Тази иновативна система е специално проектирана за клиента „ТВ Газ“ ООД от град Ямбол и предлага висока ефективност, прецизност и надеждност.
    Научете повече
  • Кран за подреждане на контейнери RSV 4531

    Буллитт Инженеринг АД представя RSV 4531 – мощен кран за подреждане на контейнери, създаден за индустриални приложения в тежки условия. С иновативен дизайн, висока маневреност и изключителна надеждност, този модел е подходящ за разнообразни строителни и индустриални задачи.
    Научете повече
  • Кран за труден терен RT90

    Буллитт Инженеринг АД разработи кран за труден терен RT90, предназначен за индустриални приложения в сурови условия. Проектът включва иновативен дизайн, висока маневреност и надеждност.
    Научете повече
ИЗПРАТЕТЕ НИ СЪОБЩЕНИЕ

ИМАТЕ ВЪПРОС?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Нашият екип е на разположение да отговори на всички ваши въпроси и запитвания. Независимо дали имате нужда от допълнителна информация за нашите продукти и услуги или искате да обсъдите конкретен проект, не се колебайте да се свържете с нас. Вашето мнение и въпроси са важни за нас и ще се постараем да отговорим възможно най-бързо.